Glaasje met rivierkreeftjesvlees

voor 6 glaasjes :

Ingrediënten :

  • 1 hardgekookt ei , in 6 partjes gesneden
  • 5 blaadjes andijvie , flinterdun gesneden
  • 1/4 van een paprika , in fijne blokjes
  • 200 gr rivierkreeftenvlees , grofgehakt
  • coctailsaus ( uit een potje of zelfgemaakte )
  • citroen , in kleine partjes
  • beetje peterselie , dille en peper
  • aperitiefglaasjes

Bereiding :

Bedek de bodem van de glaasjes met de andijvie en paprikablokjes . Vermeng het rivierkreeftjesvlees royaal met de coctailsaus. Verdeel dit ook over de glaasjes . Leg er een partje ei op en overstrooi met wat peterselie , dille en peper. Steek op de rand van het glaasje een citroenpartje.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial