Chefs

 • Giada De Laurentiis – Giada gebruikt verse, seizoensgebonden ingrediënten om familie-geïnspireerde gerechten te maken die haar Italiaanse roots en Californische omgeving laten zien.
 • Guy Fieri – Guy’s creatieve gerechten en gedurfd gebruik van smaak trekken hordes fans naar zijn hitshows, Guy’s Big Bite en Diners, Drive-Ins & Dives.
 • Ina Garten – Ina’s frisse, elegante benadering van eten, van thuis koken en dineren in de buitenlucht tot advies voor een etentje, heeft legio fans gewonnen voor haar hitshow Barefoot Contessa.
 • Jamie Oliver – Jamie Oliver is een van de meest geliefde chef-koks van Groot-Brittannië. Bekend van zijn restaurants, kookboeken maar ook zijn voedselcampagnewerk rond gezond eten.
 • Rachael Ray – Rachael Ray’s enthousiaste kookstijl combineert mediterrane smaken met een Amerikaanse gevoeligheid voor snelle en gemakkelijke familiemaaltijden in haar show 30 Minute Meals.
 • Rachel Khoo – Rachel Khoo is een wereldberoemde food creative, die haar unieke draai geeft aan al haar eetbare inspanningen. Rachel’s onconventionele voedselachtergrond heeft geholpen bij het formuleren van haar unieke culinaire touch toen ze haar carrière begon met modemerken, PR en e-marketing.
 • Tom Aikens – Tom Aikens is de met een Michelinster bekroonde chef-kok en eigenaar van verschillende Londense restaurants. Tom was eerder te zien in Market Kitchen en Iron Chef UK, en heeft ook verschillende kookboeken op zijn naam staan.
 • Dominique Persoone – Toen Dominique jonger was, werd hij verliefd op chocolade. Toen hij besloot een chocolaterie te beginnen in plaats van een restaurant, dachten al zijn collega’s dat hij gek was. In het begin kreeg hij veel opmerkingen als het enfant terrible met zijn gekke creaties, maar vele jaren later integendeel. Dat blijkt uit zijn samenwerking met de beste restaurants van België en de top van de wereld. Van het leveren van chocolaatjes aan Louis Vuitton, de Belgische en Jordaanse koninklijke familie, samenwerkingen met modeontwerper Philip Plein en hoedenmaker Stephen Jones, het creëren van een chocoladesnuifmachine (chocoladeschieter) voor The Rolling Stones tot het ontwerpen van unieke chocolaatjes voor Jaguar Landrover. Dominique had ook verschillende boeken gepubliceerd, waarvan hij er één (Cacao, de wortels van chocolade) een prijs won.
 • Jeroen Meus – Jeroen Meus volgde zijn culinaire opleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Sinds 2010 presenteert Meus het kookprogramma Dagelijkse kost, een programma van het productiehuis Hotel Hungaria, op Eén.
 • Johan Segers – Johan Segers is ontegensprekelijk een van de iconen van de Belgische kookwereld. Zijn restaurant ”t Fornuis’ is al sinds 1977 een vaste waarde in Antwerpen. Johan heeft een onmetelijk grote vakkennis en een bijzondere liefde voor verse kwaliteitsproducten die hij tot op het bot zal verwerken.
 • Peter Goossens – Peter Goossens is een Belgische chef-kok die drie Michelinsterren kreeg voor zijn restaurant Hof van Cleve. Hij is ook oprichter van Flanders Food Academy. Hij staat bekend als de “Godfather van de Belgische gastronomie”. Van 2005 tot 2021 was Goossens de enige chef-kok met drie Michelinsterren in België.
 • Roger van Damme – Roger van Damme is een Nederlandse kok. Hij is zaakvoerder van de Antwerpse lunchlounge Het Gebaar, die in 2010 zijn eerste Michelinster kreeg. Hij presenteert ook kookprogramma’s op Vlaamse televisiezenders.
 • Sofie Dumont – Sofie Dumont is een Belgische chef-kok, ze is laureaat van de 2009 Belgian Lady Chef of The Year verkiezing. Dumont volgde een kookcursus bij Elishout in Anderlecht, een cursus oenologie aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde, een traiteurcursus bij Ter Groene Poorte in Brugge en een specialisatiejaar desserts in Coloma in Mechelen.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial