Romige curryrijst met broccoli, rode paprika, wortel en grilworstvlees

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 150 gr risottorijst
  • 1 sjalotje, fijngesneden
  • 1 teentje look, geperst
  • 1/2 rode paprika, in blokjes
  • 2 wortelen, in blokjes
  • 300 gr broccoli, in roosjes
  • 200 gr philadelphia light
  • 1 dl halfvolle melk
  • 4 dl groentenbouillon
  • curry madras
  • peper en zout
  • 300 gr grillbraadworst

Bereiding:

Verhit wat olie in een diepe antikleefpan.
Duw het vlees uit de vliesjes en bak aan in de pan, voeg de look en sjalot toe, currypoeder naar smaak en laat dit eventjes mee bakken.
Voeg de paprika, wortel en broccoli toe, zet het vuur wat zachter en stoof de groentjes 5 minuutjes aan.
Doe er de risottorijst bij, de bouillon en de melk.
Zet het deksel op de pan en zet het vuur zacht.
Laat dit zachtjes garen gedurende 15 minuten of tot de rijst gaar is.
Doe er de roomkaas bij en eventueel wat extra melk als je de saus wat té dik vindt.
Kruid bij met peper en zout.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_BEDutch