Ingrediënten:
Voor 4 personen:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C, onder en boven warmte.
Steek sterretjes uit het bladerdeeg, prik ze met een vork en bestrijk met eigeel. Kruid ze eventueel als je dat wil.
Leg de sterretjes op een met bakmat/bakpapier beklede bakplaat, een beetje uit elkaar, en bak ze 6 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Doe wat boter in een kom, laat smelten stoof hierin de ui, look en aardappel gedurende een paar minuutjes. Voeg de champignons toe , en rits de blaadjes van de tijm. Doe ze erbij en laat een paar minuten meestoven.
Doe de bouillon erbij en laat zachtjes pruttelen gedurende 10 minuutjes.
Mix de soep, doe de room erbij en kruid ze bij.
Serveer de soep met de sterretjes, verse peterselie en werk af met een beetje truffelzout en/of truffelolie.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…