Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170°C, hetelucht.
Snij de aardappelen en zoete aardappel in gelijke stukken , kook ze samen met het teentje look en bouillonblokje.
Meng het gehakt met de geraspte kaas, kruiden en paneermeel.
Vorm er grote ballen van (of een klein vleesbroodje kan je natuurlijk ook maken)
Bak de gehaktballen (of het vleesbroodje) in de oven, gedurende ca. 20 minuten
Giet de aardappelen af en pureer ze met de soja cuisine en philadelphia.
Kruid met peper en zout en wat nootmuskaat, meng er wat vers gehakte peterselie onder.
Meng de veldsla, spinazie, lente ui en rode biet eveneens onder de puree.
Snij de gehaktballen (of vleesbroodje) in schijven en verdeel over de groentenpuree.
Werk af met wat extra plukjes verse peterselie.
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…