Ingrediënten:
Voor ca. 25 blini’s:
Bereiding blini’s:
Meng de boekweitmeel met de bloem, gist en zout.
Meng de eidooier eronder, olie en voeg geleidelijkaan de melk toe.
Klop goed, zodat je geen klonters hebt.
Dek af en laat op een warme plaats rijzen ca. 1 uur of tot in volume is verdubbeld.
Klop het eiwit stjjf en spatel onder het beslag.
Zet een antikleefpan op het vuur met een beetje olie, laat goed heet worden.
Zet het vuur nadien medium hoog.
Leg kleine lepeltjes beslag in de pan en bak ca. 2 a 3 minutdn of tot de bovenzijde putjes vertoont en het beslag er droog uitziet.
Draai om en bak de andere zijde een 2 minuten.
Meng de roomkaas met room en kruiden tot een glad mengsel.Doe wat kruidenkaas op een blini, wat rivierkreeftjes en wat verse peterselie.
Met de toppings kan je werkelijk alle kanten uit ! Laat je creativiteit werken.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…