Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook ze beetgaar.
Schil de beide aardappelen, pel de look en kook de aardappelen met de zoete aardappelen en de look eveneens gaar.
Doe een klontje boter in een pan en laat dit goed smelten op een medium hoog vuur.
Snij het stuk varkenshaas in 4 medaillons.
Kruid de varkenshaasjes met peper en zout en bak het aan beide zijde goudbruin.
Zet het vuur zachter en laat dit een 3 tot 5 minuten aan elke zijde garen. (ze mogen nog licht rosé zijn)
Leg op elk stukje een sneetje rookkaas. Door de warmte zal dit mooi smelten.
Haal ze uit de pan .
Blus de pan met een scheutje water, laat de aanbaksels loskomen.
Voeg een koffielepeltje fondpoeder toe en laat wat indikken.
Leg de haasjes weer in de pan.
Pureer de zoete aardappelen met de Heinz Sandwich spread en philadelphia.
Kruid met peper en zout en wat paprikapoeder.
Voeg de helft van de gekookte broccoli toe en plet deze wat.
Serveer de puree met de overige broccoliroosjes en de varkenshaasjes met kaas.
Serveer er wat saus bij.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…