Ingrediënten:
Voor ca. 8 personen
Bereiding:
Zet de gedroogde zwarte champignons in wat warm water en laat wellen.
Spoel ze daarna goed en snij grof.
Pocheer de kippenborstplakjes in kokend water. Giet ze af.
Doe een scheutje rijstolie in een ruime kookpot en stoof hierin de wortel, paprika’s en uien in aan gedurende 2 minuten, op een medium vuur.
Voeg de bamboescheutjes toe, tomatenpuree en sambal.
Laat heel even mee stoven.
Doe er de kippenbouillon bij en breng aan de kook.
Meng de ketchup met de sojasaus, gembersiroop, sap van de ananas, korianderpoeder en rijstazijn en voeg dit toe aan de soep.
Laat de soep 5 minuten koken.
Voeg sojascheuten, zwarte champignons, ananasblokjes, gepocheerde kippenlapjes en de chinese kool toe.
Voeg het maïzenapapje toe, roer dit goed door en laat nog een paar minuten doorkoken.
Serveer de soep met wat lente ui ringetjes.
Deze soep is al goed gevuld waardoor het een echte maaltijdsoep is, je zou er ook nog wat rijstnoedels kunnen aan toevoegen.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…