Ingrediënten :
Bereiding :
Meng de puree met de gecondenseerde melk , kaneel en vanille.
Klop de slagroom stijf met eventueel wat oranje kleur en 1 El poedersuiker.
Meng voorzichtig wat van de slagroom bij het pompoenmengsel.
Doe daarna het pompoenmengsel bij de room en spatel voorzichtig door elkaar.
Draai het ijs bij voorkeur in een ijsmachine en zet daarna in een stevig bakje in de vriezer .
Laat het enkele uren in de vriezer zitten alvorens te serveren.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…