Homemade magnums met Pompoenroomijs en Gold chocolade

heel eenvoudig receptje met grote impact

Ingrediënten :

  • 1 blik Nestlé gecondenseerde gesuikerde melk (305 ML)
  • 4 dl slagroom
  • 300 gr pompoenpuree (goed uitgelekt)
  • 1 El poedersuiker
  • Snuifje kaneel, optioneel
  • 1 El vanille extract
  • Oranje kleurstof, optioneel

Bereiding :

Meng de puree met de gecondenseerde melk , kaneel en vanille.

Klop de slagroom stijf met eventueel wat oranje kleur en 1 El poedersuiker.


Meng voorzichtig wat van de slagroom bij het pompoenmengsel.

Doe daarna het pompoenmengsel bij de room en spatel voorzichtig door elkaar.


Draai het ijs bij voorkeur in een ijsmachine en zet daarna in een stevig bakje in de vriezer .

Laat het enkele uren in de vriezer zitten alvorens te serveren.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial