Voor 1 bodem van 30cm
Ingrediënten :
Bereiding :
Doe water en puree in een mengkom, bloem, voeg zout en suiker toe langst de zijkanten.
Oregano erbij en in het midden een kuiltje met de gist.
Voeg nog de olijfolie toe en begin te mengen.
Als alles gemengd is begin je te kneden, hooguit enkele minuten tot je deeg glad en homogeen is.
Pizzadeeg hoeft niet te lang worden gekneed. Maak er een bolletje van.
Vet een kom in met olijfolie en leg het deeg erin. Strijk er wat olijfolie over. Dek af met folie of keukendoek.
Zet op een warme plaats en laat 90 minuten rijzen.
Rol het deeg nadien uit en beleg naar hartelust.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…