Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kruid de chateaubriands met peper.
Verhit een grilpan op hoog vuur, vet ze een beetje in met olie.
Breng een pot water aan de kook voor de noedels. Kook deze volgens aanwijzing op de verpakking.
Zet een wok op hoog vuur en doe er wat olie in.
Roerbak de ui en stengels van de paksoi kort, doe look en currypasta erbij en bak een minuutje mee.
Voeg de kokosmelk en tomatenblokjes toe en laat dit een 5à7 minuten koken tot dit begint in te dikken.
Grill de chateaubriand naar de gewenste gaartijd, leg ze onder aluminiumfolie te rusten.
Voeg de sojascheuten toe in de wok, spinazie, helft van de lente ui en groen van de paksoi.
Laat 2 minuten mee pruttelen.
Breng extra op smaak met sap van limoen, peper en vissaus.
Snij het vlees in lapjes.
Serveer de groentecurry met de noedels en vlees en werk af met de overgebleven lente ui.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…