Ijs

Ananas kokos yoghurtijs

Ingrediënten:
Voor 2 porties

  • 280 gr ananas, uit de diepvries
  • 70 gr griekse yoghurt
  • 2 el honing
  • 1/2 el limoensap
  • 2 el kokosrasp
  • Blender of keukenrobot

Bereiding:

Doe de ananas in de blender, samen met de yoghurt, honing en limoensap.
Blendt dit voor een 2 a 3 minuten tot het mooi smeuïg is.
Doe er de kokosrasp bij en vermeng dit goed.
Doe in 2 potjes, werk af met wat kokosschaafsel en een stukje ananas.
Zet minstens 4 uur in de vriezer.

receptenwijzer

Share
Published by
receptenwijzer

Recent Posts

Ovengebakken wraprolletjes met groenten, kip en gehakt

Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…

4 dagen ago

Groentenpuree met kip-kaasballen

Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…

6 dagen ago

Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

1 week ago

Brownie wafels

Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

2 weken ago

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

2 weken ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

2 weken ago