voor ca. 50-80 gr aan puree :
Pompoenpuree kan je bewaren in de diepvries , bij gebruik laten ontdooien en opnieuw wat laten uitlekken.
Ingrediënten :
Bereiding :
Stoom de pompoenblokjes gaar . Ongeveer 20 minuten.
Pureer het vruchtvlees / Laat de puree uitlekken in een zeef. U kan de zeef vooraf bekleden met een katoenen doek of een kaasdoek , zo wordt de puree nog droger .
Hoe langer uitgelekt , hoe beter . Zet een nacht in de koelkast .
De hoeveelheid pompoenpuree hangt af van de soort pompoen dat u gebruikt .
Voor 100 gr pomoen , heb je 50 tot 80 gr puree.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…