Pompoenpuree

voor ca. 50-80 gr aan puree :

Pompoenpuree kan je bewaren in de diepvries , bij gebruik laten ontdooien en opnieuw wat laten uitlekken.

Ingrediënten :

  • 100 gr pompoenvlees , in blokjes

Bereiding :

Stoom de pompoenblokjes gaar . Ongeveer 20 minuten.

Pureer het vruchtvlees / Laat de puree uitlekken in een zeef. U kan de zeef vooraf bekleden met een katoenen doek of een kaasdoek , zo wordt de puree nog droger .

Hoe langer uitgelekt , hoe beter . Zet een nacht in de koelkast .

De hoeveelheid pompoenpuree hangt af van de soort pompoen dat u gebruikt .

Voor 100 gr pomoen , heb je 50 tot 80 gr puree.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial