voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Pel de sinaasappel tot op het vruchtvlees, haal er de kwartjes uit en vang het sap op.
Meng de mosterd, de honing, het sinaasappelsap, het eigeel, de azijn en de olijfolie tot een vinaigrette.
Snijd de zalm in reepjes van een ½ cm en marineer deze in de vinaigrette. Strooi er een beetje fijngehakte dille overheen.
Meng de spinazie met de vinaigrette en de sinaasappelkwartjes.
Serveer de spinazie samen met de zalm.
Meng vervolgens de dille preischeuten en gebruik dit als versiering.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…