voor 6 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Klop de mascarpone met de vanillepudding en suiker goed door elkaar . Doe dit mengsel in de ijsmachine en laat het gedurende 40 minuten draaien.Meng de koffie met de amaretto. Haal de boudoir koekjes door dit mengsel ( heel kort , ze mogen absoluut niet uit elkaar vallen ! ) en verbreek ze in stukjes , doe dit bij in de ijsmachine samen met de chocoladeschilfers ( de laatste 10 minuten van de draaitijd ) en laat verder draaien tot het ijs schepklaar is .
Variatie :
Vervang de boudoirkoekjes door speculaas.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…