Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Doe in een diepe antikleefpan wat olijfolue en zet op een medium hoog vuur.
Stoof hierin de groenten, behalve de spinazie, 5 minuten aan.
Voeg er de Tomato frito saus en het water aan toe, de bouillon en vervolgens de macaroni.
Kruid met de Toscane kruiden.
Roer even goed om, zet een deksel op de pan en laat op een zacht vuur 10 minuten prutrelen.
Bak ondertussen de chipolataworstjes.
Kruid ze met peper, zout en bak in een beetje olijfolie op een medium vuur.
Bak ze ca. 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
Voeg aan de macaronischotel de philadelphia toe en sriracha of tabasco naar smaak.
Doe er de spinazie bij en laat slinken en kruid bij met peper en zout.
Serveer met de worstjes en wat verse peterselie.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…