Ingrediënten:
Voor 2 naanpizza’s
- 2 naanbroodjes
- 60 gr philadelphia natuur
- 1/2 el lookboterkruiden
- 150 gr mozzarella in sneetjes
- truffelsalami (vaak te vinden in de afdeling aperitiefhapjes)
- 1/4 oranje paprika, fijne schijfjes
- rucola
- balsamico azijn (indien je kan vinden met truffel, neem dan deze: bv. bij oil&vinegar)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C, hetelucht
Bekleed een bakplaat met bakmat of bakpapier.
Leg er de 2 naanbroodjes op.
Meng de philadelphia met de lookboterkruiden en verdeel over de 2 broodjes.
Verdeel de sneetjes mozzarella over de 2 broodjes zodat ze mooi bedekt zijn.
Leg er wat paprika op en enkele sneetjes salami.
Bak ze ca. 15 minuten tot de kaas licht begint te kleuren.
Verdeel er wat rucola over en druppel er wat balsamico azijn over.
Please follow and like us: