Ingrediënten:
Voor 2 pizza’s
- 2 naanbroodjes (ca 150 gr per stuk)
- tomatensaus met basilicum (huisgemaakt of kant en klaar)
- Groene pesto (huisgemaakt of kant en klaar)
- 150 gr geraspte mozzarella
- 1 gele (punt)paprika, in reepjes
- enkele sneetjes zwarte woud ham
- gedroogde oregano
- pizza olie
- bakplaat met bakpapier/bakmat of een pizzasteen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 250 °C, onder en boven warmte. Als je een pizzasteen gebruikt, verwarm deze dan mee.
Beleg de naanbroodjes:
smeer een laagje tomatensaus, verdeel daarover wat pesto (geheel naar smaak)
Verdeel de mozzarella erover. Vervolgens de gele paprikareepjes en wat gedroogde oregano.
Bak de pizza’s af gedurende ca. 10 – 15 minuten
Verdeel er de ham over in plukjes en wat pizza olie.
Please follow and like us: