Ingrediënten:
3-4 personen
- 6 grote tortillawraps
- 300 gr gemalen mozzarella
- 1 pot (500 gr) basis tomatensaus
- toppings naar keuze: hesp, salami, kip, groenten naar keuze, extra sauzen zoals roomkaas, bbq saus …. laat je fantasie de vrije loop gaan
- gedroogde oregano
- Diepe ronde bakvorm (ca. 20 cm)
- bakpapier
- bakspray
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C hetelucht
Vet je bakvorm in en leg een bakpapiertje op de bodem.
Neem een tortillawrap, besmeer deze dun met basis tomatensaus, leg er toppings naar keuze op en bestrooi rijkelijk met gemalen mozzarella.
Rol deze mooi op: vouw 2 zijkanten lichtjes naar binnen en rol daarna op vanaf onderaan. Snij de rol in 2 en schik in de bakvorm.
Ga zo door tot deze vol is.
Oversaus met de resterende tomatensaus en overstrooi nog met extra mozzarella en wat oregano.
Zet in de oven en bak gedurende 30 minuten.
Maak het leuk en doe op elke rol wat anders.
Schik ze door elkaar in de vorm, zo weet je nooit op voorhand welke vulling je in je rolletje hebt zitten.
Please follow and like us: