Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Bak het gehakt in wat olijfolie op een medium hoog vuur. Kruid met burrito kruiden.
Voeg de look, prei en paprika toe en bak 2 minuten mee.
Voeg de macaroni toe, roer goed om en voeg het water toe.
Zet een deksel op de pan en zet het vuur zachter.
Laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen.
Voeg scheutjes water tie indien de macaroni nog niet gaar is .
Kruimel het bouillonblokje erover, roer goed om en meng er de bechamelsaus onder.
Laat nog zachtjes verder pruttelen gedurende 3 minuutjes.
Kruid bij met peper en zout.
Serveer met wat vers gehakte peterselie.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…