Ingrediënten:
Voor 2 à 3 personen
Bereiding:
Verhit wat olie in een diepe antikleefpan, op medium hoog vuur.
Kruid de kip met kippenkruiden en lookpoeder.
Bak de kippenblokjes gaar, haal uit de pan.
Bak de berlouimi goudbruin, haal uit de pan.
Doe opnieuw wat olie in de pan, stoof de sjalot glazig en voeg de wortel toe,
Voeg na een 2 minuten de champignons toe en bak ze even mee.
Doe het tomatenconcentraat erbij en bak dit ook even mee.
Doe er de kippenbouillon bij.
Breek de spaghetti in kleinere stukken en doe bij in de pan. Voeg eventueel nog wat water bij als de spaghetti net niet onder staat.
Roer even goed om en zet het vuur net iets lager.
Zet een deksel op de pan en laat dit 10 minuten pruttelen. Roer af en toe om.
Voeg de room toe, de kippenblokjes en de erwtjes en laat nog 3 a 4 minuten verder pruttelen.
Kruid eventueel wat bij.
Neem van het vuur en meng de gebakken berloumi blokjes eronder.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…