Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de pasta gaar.
Bak de spekblokjes krokant in een antikleefpan of hoog vuur.
Neem spek uit de pan, voeg een klein beetje olijfolie toe en bak hierin de champignons en de look.
Voeg het spek weer toe, de italiaanse kruiden, lookboterkruiden en peper.
Zet het vuur medium hoog en bak alles nog een minuutje door.
Voeg de philadelphia toe en de room. Laat dit op een iets zachter vuur een paar minuutjes pruttelen tot de saus indikt.
Voeg er de kalfsfond aan toe en de pasta.
Kruid eventueel bij met peper en zout.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…