Ingrediënten:
ca. 14 truffels
Bereiding:
Klop de tiramisu los, voeg de smaakpasta toe en de oploskoffie.
Klop nog even door tot alles mooi vermengd is.
Doe de lange vingers in een blender of keukenrobot en maal ze fijn.
Voeg toe aan de mascapone en maak er een homogene pasta van.
Rol balletjes van het deeg (ca. 20gr per bolletje) en rol ze in het cacaopoeder.
Max. 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Je kan de balletjes ook bewaren in de diepvries, rol ze dan pas in de cacao wanneer je ze gaat consumeren.
Smaakpasta tiramisu is beschikbaar bij de online bakwinkels, ook van andere merken zoals Funcakes, patidess, Lumea …
Je kan de smaakpasta ook vervangen door extra oploskoffie toe te voegen:
Gebruik dan de dubbele hoeveelheid en voeg wat druppels amandelextract toe. Proef vooral en voeg indien nodig meer toe.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…