Tiramisu truffels

Ingrediënten:
ca. 14 truffels

  • 100 gr koude mascarpone
  • 100 gr lange vinger koekjes
  • 10 gr cappuccino oploskoffie (hoeft niet opgelost in water)
  • 25 gr saracino smaakpasta tiramisu
  • cacaopoeder

Bereiding:

Klop de tiramisu los, voeg de smaakpasta toe en de oploskoffie.
Klop nog even door tot alles mooi vermengd is.
Doe de lange vingers in een blender of keukenrobot en maal ze fijn.
Voeg toe aan de mascapone en maak er een homogene pasta van.
Rol balletjes van het deeg (ca. 20gr per bolletje) en rol ze in het cacaopoeder.
Max. 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Je kan de balletjes ook bewaren in de diepvries, rol ze dan pas in de cacao wanneer je ze gaat consumeren.

Smaakpasta tiramisu is beschikbaar bij de online bakwinkels, ook van andere merken zoals Funcakes, patidess, Lumea …
Je kan de smaakpasta ook vervangen door extra oploskoffie toe te voegen:
Gebruik dan de dubbele hoeveelheid en voeg wat druppels amandelextract toe. Proef vooral en voeg indien nodig meer toe.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial