Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kluts de eitjes en kruid met de toscane kruiden, zeezout en peper naar smaak.
Bak 2 omeletten:
Doe wat olijfolie in een hete antikleefpan, doe eitjes erin.
Verdeel wat geraspte mozzarella erover en bedek met sneetjes prosciutto.
Zet het vuur wat zachter en laat 3 minuten stollen.
Leg de omelet op een wrap en rol strak op.
Maak een slaatje van de tomaat en komkommer:
Voeg komkommer en tomaatjes samen in een kommetje, kruid met peper en zeezout met mediterrane kruiden.
Voeg de gesneden basilicum toe, balsamico, citroen en olijfolie.
Meng goed door elkaar en serveer bij de wrap.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…