Sauzen

Pistachepesto

Ingrediënten:
Voor een portie van ca. 150 gr

  • 50 gr gepelde en ongezouten pistache nootjes
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • 2 teentjes look
  • een handvol verse basilicumblaadjes
  • sap van 1/2 citroen
  • 3 à 4 el olijfolie
  • peper

Bereiding:

Doe de nootjes, look, kaas, citroensap en basilicum in de blender of keukenrobot en mix alles fijn.
Voeg olijfolie toe en mix verder tot een smeuïge pesto.
Kruid bij met peper.

receptenwijzer

Share
Published by
receptenwijzer

Recent Posts

Ovengebakken donuts

Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…

2 dagen ago

Frangipanetaart met frambozen

Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…

4 dagen ago

No bake Cheesecake met fruit

Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…

6 dagen ago

Ovengebakken wraprolletjes met groenten, kip en gehakt

Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…

2 weken ago

Groentenpuree met kip-kaasballen

Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…

2 weken ago

Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

2 weken ago