Bereiding:
Doe de spekjes in de pan en bak ze op een medium hoog vuur.
Haal even uit de pan, zet opzij.
Doe wat olie bij in de pan en doe er de groenten in, sjalot en look en stoof een 5 minuutjes.
Voeg tijm, oregano en wat peper toe, naar smaak.
Doe er de parelcouscous bij, roer goed om.
Doe het bouillonblokje erbij en water.
Zet het vuur zacht en laat een 10 minuten zacht pruttelen, onder deksel
Roer regelmatig door en voeg zo nodig nog water toe.
Proef of de couscous gaar is.
Voeg de spekblokjes opnieuw toe, wat peterselie en laat alles nog goed doorwarmen.
Voeg de geraspte kaas toe, meng goed en kruid eventueel nog extra bij.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…