Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Zet de diepe pan op het vuur en laat warm worden, bak hierin de spekblokjes zonder vetstof.
Haal ze uit de pan en giet het overtollige vet weg.
Doe opnieuw wat olijfolie in dezelfde pan en zet op medium hoog vuur.
Bak hier de prei en courgette lichtjes in aan, voeg ook de look toe.
Voeg er de macaroni aan toe , de kruidenbouillon en voeg water toe tot het net onder staat.
Zet het deksel op de pan en laat koken op een medium vuur tot de helft van het vocht geabsorbeerd is (ca 6 minuten).
Voeg er de pesto, philadelphia en room aan toe. Roer even goed rond en laat verder koken gedurende een 4à5 minuten tot de pasta gaar is en de saus gebonden is.
Voeg er de spekjes en verse kruiden aan toe, proef even en kruid bij met peper en zout.
Serveer met nog wat extra verse kruiden.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…