Ingrediënten:
Voor 2 a 3 personen:
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar, giet ze af en maak er puree van met wat boter, melk en eitje. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en wat peterselie.
Verwarm de oven voor op 175°C, hetelucht.
Bak het gehakt in wat olie , op medium hoog vuur.
Kruid met gehaktkruiden.
Voeg sjalot en look toe en bak dit een minuutje mee.
Voeg er de gesneden groenten aan toe, roer goed om en bak een paar minuutjes mee.
Doe de groentenbouillon erbij en water, zet het vuur zacht en zet deksel op de pan. Laatdit 5 minuutjes sudderen.
Voeg er de passata aan toe, roer goed en laat nog 10 minuten sudderen .
Breng nog op smaak met peper en zout.
Verdeel de saus over de ovenschaal en verdeel hierover de aardappelpuree.
Werk af met de geraspte kazen.
Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…