Ingrediënten:
voor 2 a 3 personen:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C, hetelucht.
Doe wat olijfolie in een ruime pan met antikleeflaag en bak hierin het gehakt rul op een medium hoog vuur.
Voeg de sjalot, look, wortel en selder toe, alsook 1/2 el oregano, 1 tl kaneel, de paprikapoeder, tijm en het tomatenconcentraat.
Bak dit heel even mee.
Voeg de orzo toe en de saus met 1 dl water.
Zet het deksel op de pan en laat dit een 10 minuutjes garen op een zacht vuurtje of tot de pasta beetgaar is, roer af en toe.
Meng de ricotta met het ei, overige kaneel en oregano en 50 gr geraspte mozzarella.
Grill de schijfjes aubergine.
Doe een laagje vleessaus in de ovenschaal, verdeel hierover wat schijfjes aubergine en een dun laagje ricotta-ei mengsel.
Herhaal dit nog 1 a 2x en eindig met een laagje ricotta-ei mengsel.
Strooi de overige mozzarella hierover en eventueel nog een beetje gedroogde oregano.
Zet in de oven voor 20 minuten.
Serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…