Ingrediënten:
Voor 4 stuks
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C, onder en boven warmte, verwarm de pizzasteen mee.
Rol het pizzadeeg uit, bewerk het een beetje tot een wat rechthoekige vorm en snij in 4 .
Bestrijk wat passata of pizzabasis over het deeg. Strooi er wat van de gemalen kazen over en wat pizzakruiden (of gedroogde oregano)
Leg de hotdogworst in het midden van elk velletje , en rol mooi op. Leg de sluitkant naar beneden. Bestrijk wat pizzasaus of basis over elk rolletje, wat gemalen kazen en wat kruiden.
Leg ze op de voorverwarmde steen en bak de pizzadogs ca. 15-17 minuten.
Druppel er wat olijfolie over , serveer meteen.
Tip: vervang de hotdogworst eens door een chipolataworst, of maak een worstje van vers gehakt.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…