Pizzadogs

Ingrediënten:
Voor 4 stuks

  • 1 vel pizzadeeg (kant en klaar, of zelfgemaakt)
  • 4 hotdogworsten
  • Pizzakruiden, of gedroogde oregano
  • Tomatenpassata of pizzabasis
  • 1 zakje geraspte cheddar en 1 zakje geraspte mozarella
  • Olijfolie of pizzolie
  • Pizzasteen of bakplaat

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 225°C, onder en boven warmte, verwarm de pizzasteen mee.
Rol het pizzadeeg uit, bewerk het een beetje tot een wat rechthoekige vorm en snij in 4 .
Bestrijk wat passata of pizzabasis over het deeg. Strooi er wat van de gemalen kazen over en wat pizzakruiden (of gedroogde oregano)
Leg de hotdogworst in het midden van elk velletje , en rol mooi op. Leg de sluitkant naar beneden. Bestrijk wat pizzasaus of basis over elk rolletje, wat gemalen kazen en wat kruiden.
Leg ze op de voorverwarmde steen en bak de pizzadogs ca. 15-17 minuten.
Druppel er wat olijfolie over , serveer meteen.

Tip: vervang de hotdogworst eens door een chipolataworst, of maak een worstje van vers gehakt.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial