Kokos-chocoladebrood

Voor 1 brood van ongeveer 700 gr

Ingrediënten :

  • 170 ml water (kamertemperatuur)
  • 100 gr nestle gecondenseerde melk
  • 1 ei (kamertemperatuur)
  • 7 gr zout
  • 1 tl ahornsiroop of honing
  • 1 el sterke oploskoffie
  • 1 tl cacaopoeder
  • 80 gr kokosrasp
  • 25 gr roomboter (kamertemperatuur)
  • 500 gr lichtbruin tarwe (aveve)
  • 50 gr raw cacaonibs of bakvaste chocolade
  • 30 gr grofgehakte hazelnoten
  • 6 gr droge gist

Bereiding :

Doe alle ingrediënten in de kom van de keukenrobot en kneed tot een mooi deeg.

Laat afgedekt een uurtje rijzen op een warme plaats.

Kneed opnieuw door en vorm het deeg.

Leg het in een ingevette bakvorm , laat opnieuw een 45 minuten rijzen op een warme plaats.

Bak het brood daarna af op 210 graden , voor 35 tot 40 minuten.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial