Ingrediënten:
voor 3 a 4 personen:
- 600 gr diepvries erwtjes
- 3 dikke wortelen, in kleine blokjes gesneden
- 1 sjalot, fijngesneden
- 1 el honing
- zout en peper
- 2 laurierblaadjes
- 1 kl gedroogde tijm
- scheutje water
- klontje boter
Bereiding:
Smelt de boter in een stoofpan met deksel op een medium vuur. Stoof hier de worteltjes in aan gedurende 5 minuutjes.
Voeg er de sjalot en laurier aan toe en stoof even mee.
Doe er de honing en tijm bij , laat de honing mooi de worteltjes glaceren en voeg er dan de erwtjes aan toe met een klein scheutje water.
Zet het deksel op de pan en stoof dit een 10 minuutjes mee.
Kruid bij met peper en zout .
Serveer met een gekookt aardappeltje en een stukje vlees of vis.
Please follow and like us: