Pepers gevuld met roomkaas

Ingrediënten:

  • 200 gr verse (of opgelegde: online of bij Albert Heijn) peppadew pepers
  • 150 gr philadelphia roomkaas
  • 30 ml room
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el peterselie
  • 1/2 el bieslook
  • 1/2 el daslook
  • peper en zeezout
  • olijfolie , bij voorkeur een smaakvolle en lichtjes pikante

Bereiding:

Indien je opgelegde gebruikt , hoef je deze stap uiteraard niet te doen .
Snij het bovenste topje van de verse peppadews en haal het zaad eruit.
Zet een kommetje op het vuur en breng aan de kook met een snufje zout.
Pocheer de verse peppadews een minuutje.
Giet af en laat ze uitlekken en afkoelen.

Meng de roomkaas met de kruiden en een scheutje room, klop goed los. Proef en voeg kruiden toe indien nodig
Doe de roomkaas in een klein spuitzakje en spuit de pepertjes vol met roomkaas.
Leg ze in een schaal en overgiet rijkelijk met olijfolie en wat extra zeezout.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial