voor 2 vormen van 5 dl :
Ingrediënten :
Bereiding :
Stoom de pompoen gaar en laat afkoelen . Mix fijn.Verwarm de oven voor op 180 °C . Vet de bakvormen in met boter. Doe de eieren en room bij de pompoenpuree en mix nog eens goed door. Op smaak brengen met peper , zout en curry. Met kruiden kan je een beetje variëren . Dit moet je geheel volgens smaak doen. Verdeel dit over de 2 vormen . Vul een diepe ovenschaal (waar de 2 potjes inkunnen) voor 3/4 met water en zet er de potjes in . Zet ze nu in de oven voor ongeveer 1 uur. Laat ze afkoelen en stort ze op een bord. Serveer in plakjes gesneden met bv: pesto , coulis van rode paprika of groene .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…