voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Smelt de boter in een soepkom op een gemiddeld vuur en fruit hierin de ui en de prei. Voeg er vervolgens de pompoen , aardappel en kastanjes aan toe en laat meestoven gedurende een 5 minuten . Blus met de groentenbouillon , breng aan de kook en eens aan de kook het vuur zacht zetten en de soep laten garen in een 10 minuten. Mix de soep en doe er het sinaasappelsap en de room bij . Doorroer nog eens goed . Breng ze op smaak met de kardemom , gember , peper en zout. Serveer en overstrooi met wat gehakte peterselie.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…