voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
De eierdooiers loskoppen in een mengkom en de suiker eronder mengen. Klop goed door , zodat je geen klonters hebt. Los de gist op in de lauwe melk en doe het erbij. Meng goed door . Water en zout ook toevoegen , meng en spatel er de eiwitten door . Zet een half uur in een oven van 50°C om het deeg te laten rijzen. Frituurolie op 180°C en laat telkens een lepel deeg vallen in de olie. Wanneer ze mooi goudbruin zijn , ze eruit halen en meteen serveren met poedersuiker.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…