voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Kook de schorseneren in water met scheutjes citroensap of azijn in , tot ze beetgaar zijn. Maak ondertussen de saus: Smelt de boter op een matig vuur en fruit hierin de boter gedurende een paar minuutjes , onder voortdurend roeren. Neem de pan van het vuur en voeg de melk eraan toe . Goed blijven roeren , zodat er zich geen klonters vormen. Zet weer op het vuur , zet het iets zachter , en laat terug eventjes opkoken . Kruiden met peper , zout en nootmuskaat . Voeg er de parmezaan onder , doorroer nog even goed en neem van het vuur. Vermeng er de hespblokjes onder. Schik de schorseneren in een vuurvaste schaal. Overgiet met de saus . Verdeel wat gemalen kaas erover en zet onder de hete grill tot er een lichtbruin kostje ontstaat.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…