voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Kruid de stukken konijn met peper en zout en bak ze wat aan in boter op een vrij hoog vuur. Ze moeten een mooi kleurtje krijgen. Doe de ui en wortel erbij en laat even mee bakken. Doe tijm en laurier erbij en de look . Zet het vuur zachter , blus met de fond en het bier en laat dit een uurtje stoven onder deksel. Iets voor het einde van de bereidingstijd , de champignons toevoegen. Altijd ervoor zorgen dat er wel genoeg vocht in de pot blijft , desnoods een beetje water erbij doen. Het vlees moet supergaar zijn.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…