Cake speciale

Ingredienten :

 • 250 gr roomboter
 • 125gr bruine cassonadesuiker
 • 125 gr kristalsuiker
 • 125gr tarwebloem
 • 125gr volkorenbloem
 • zakje bakpoeder
 • 1 tl kaneelpoeder
 • 4 eieren
 • 1 jonagoldappel
 • 1 zakje vanillesuiker
 • Bereiding :

  Smelt de roomboter. Vermeng kristalsuiker en cassonade. Gebruik de helft van deze suiker om de eigelen te kloppen en de andere helft om de eiwitten te kloppen. Doe de gesmolten boter bij de geklopte eigelen , samen met de 2 soorten ( gezeefde ) bloem en het bakpoeder . Meng er de kaneel onder en vervolgens luchtig de geklopte eiwitten. Doe het beslag in een ingevette spring of cakevorm. Schik hierop de , in schijfjes gesneden , appel en overstrooi met de vanillesuiker. Zet in de voorverwarmde oven ( 210°C ) gedurende een 60 a 70 min.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial