Broodje chipolata met wokgroentjes

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 2 bruine broodjes (vers of afbak)
  • 2x 125 gr varkenschipolataworst (op rolletje)
  • honey-garlic woksaus
  • wok kruidenmix naar keuze
  • 150 gr wokgroenten
  • zoet zure chili saus
  • 2 eieren
  • peper, zout, bieslook

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C, hetelucht.
Besmeer de chipolatarolletjes met de honey-garlic saus en kruid met wat wok-kruiden mengeling.
Leg op een, met bakpapier beklede, bakplaat en bak ze in de oven gedurende 20 minuten, draai ze in tussentijd even om.
Wok ondertussen de groentjes krokant aan.
Eventueel kan je de broodjes mee in de oven zetten tijdens de laatste 5 minuten van de baktijd van de chipolata’s.
Klop de eieren los met wat peper, zout en bieslook. Bak er een omelet van en verdeel in porties.
Snij de broodjes doormidden, besmeer beide zijden met zoetzure chilisaus, leg er een omelet op, wat wokgroenten en een chipolatarolletje.
Leg de andere broodhelft erop.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_BEDutch