Double cheese burger

Ingrediënten:
Voor 2 hamburgers

  • 400 gr rundsgehakt
  • 1 ei
  • 1 kl mosterd
  • 1 el smoky BBQ saus
  • 1 kl oil & Vinegar Smoky BBQ Mix
  • 4 sneetjes cheddar smeltkaas
  • gemengde sla
  • schijfjes tomaat
  • 2 broodjes (Italiaanse bollen, mini turks brood, …)
  • opgelegde zoetzure augurken, in schijfjes
  • ketchup
  • Bicky hot sauce
  • Bicky dressing
  • Gebakken uitjes
  • grillpan
  • satéprikkers

Bereiding:

Meng het runsdgehakt met het ei, mosterd,smoky bbq saus en de smoky bbq kruidenmix.
Meng zeer goed door.
Verdeel ze in 4 stukken en maak er bolletjes van.

Verhit een grillpan die je wat hebt ingeolied.
Laat ze goed heet worden.
Leg er de bolletjes vlees in en duw ze meteen plat met een spatel tot een dikte van 1 cm.
Bak ze 2 minuten aan de ene kant, draai om , leg een sneetje kaas op het vlees en laat nog een minuut grillen.

Snij de broodjes doormidden en grill deze ook.

Doe een beetje ketchup op de onderste helft, leg er sla op , een vleesje, een schijfje tomaat, een 2de vleesje, bicky hot sauce, extra ketchup en bicky dressing, de augurken, gebakken uitjes en leg er de 2 de helft van het broodje op.
Duw wat platter en steek er een satéprikker door.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial