Ciabatta met Carpaccio en truffelmayonaise

Ingrediënten:
Voor 2 broodjes

  • 2 ciabatta broodjes (150 gr/stuk)
  • 150 gr carpaccio (of rosbief kan ook)
  • Gemengde sla (eikenbladsla, krulsla, ….)
  • 1á2 smaakvolle tomaten, in schijfjes
  • Stukje parmezaanse kaas, verkruimeld of in schilfers
  • Truffelmayonaise
  • Peper

Bereiding:

Snij de ciabatta doormidden en bestrijk elke kant met wat truffelmayonaise.
Leg ruim sla op de onderste helft, rijkelijk de carpaccio en doe er wat versgemalen peper op.
Lepel hierover opnieuw wat truffelmayonaise.
Verdeel wat parmezaan kruimels erover en schijfjes tomaat.
Leg de bovenste helft van het broodje erop.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial