Ingrediënten:
Voor 2 personen
Voor erbij:
Bereiding:
Stoof het sjalotje glazig.
Maak het gehakt aan met het eitje, paneermeel, kruiden en sjalot.
Vorm er balletjes van.
Doe wat boter in een pan en bak de balletjes op een medium hoog vuur rondom bruin.
Zet het vuur wat zachter en voeg de bouillon toe.
Zet een deksel op de pan en laat de balletjes 5 minuten garen.
Voeg de mosterd toe, worcestershire en room.
Zet het vuur terug iets hoger en laat inkoken tot een sausdikte.
Serveer de balletjes met puree en een schep veenbessencompote.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…