Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta al dente.
Kruid de scampi met een beetje cajun kruiden.
Doe de helft van de lookboter in een diepe pan, smelt op een medium hoog vuur en bak hierin de scampi ca. 3 minuten.
Haal ze uit de pan.
Doe de resterende boter bij in de pan, stoof de look en de champignons hierin. Doe opnieuw de scampi erbij en de room.
Roer goed om en voeg de gehakte peterselie toe en de zeste.
Doe er de spaghetti bij.
Meng goed, proef en kruid indien nodig bij.
Serveer meteen met nog enkele plukjes peterselie.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…