+/- 20 stuks
Ingrediënten:
- 250 gr Callebaut Ruby chocoladecallets
- 95 gr volle room
- 25 gr zachte roomboter
- Fijne kokosrasp
- Mini cupcake vormpjes
Bereiding:
Breng de room aan de kook en giet over de chocolade callets en de boter.
Roer goed door tot de callets volledig gesmolten zijn en je een mooie homogene massa hebt.
Zet een tweetal uurtjes in de koelkast.
Vorm bolletjes van de ganache ter grootte van 2 CM . Leg ze op een schaaltje met bakpapier. Zet opnieuw in de koelkast voor een half uur.
Doe de fijne kokosrasp in een schaaltje en rol de balletjes hierin. Rol opnieuw met je handen mooi bol , en rol daarna nog eens opnieuw in de kokos.
Leg elke praline in een papiertje, versier eventueel met een kleine decoratie.
De pralines kunnen een week bewaard worden in de koelkast.
Please follow and like us: