Bounty’s

Bounty’s

Voor +/- 20 bolletjes

Ingrediënten:

  • 150 gr geraspte kokos
  • 120 gr gecondenseerde melk
  • 30 gr glucose of maïssiroop
  • 100 gr gesmolten witte chocolade
  • 300 gr chocolade callets naar keuze
  • 2 kl kokosolie

Bereiding:

Meng de geraspte kokos met de gecondenseerde melk, chocolade en glucose.
Meng goed tot je een vaste massa hebt.

Maak er bolletjes van of een andere vorm naar keuze.
Leg op een schaal met bakpapier en zit in de koelkast voor een 30 minuten.

Smelt de chocolade naar keuze en voeg er wat kokosolie aan toe .
Je kan ook alleen chocolade gebruiken, zonder olie. De olie geeft wat meer glans aan het laagje.
Dip elk bolletje in de chocolade en leg opnieuw op de schaal met bakpapier. Zet in de ijskast om op te stijven.
Decoreer zoals gewenst.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial